Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Ofis Sandalyesi Ayağı Nasıl Seçilmelidir ?

Ofis Sandalyesi Ayağı Nasıl Seçilmelidir ?

Ofis Sandalyesinde Ayağı Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ofis Sandalyesi veya Oyuncu Koltuğu Satın alırken özellikle ayak seçimine dikkat edilmesi gerekmektedir. Koltuk tercihlerinizde en önemli olan ve dikkat edilmesi gereken faktörlerin başında gelmektedir. Ofis Sandalyelerinde ayak tercihi yaparken aşağıdaki kriterleri göz önünde bulundurmakta fayda yer almaktadır;

  •          Kullanım Alanı
  •          Zemin Malzemesi
  •          Kullanıcının Ağırlığı

Yukarıda belirtilen Kriterlerin en önemlisi kesinlikle Ağırlık durumudur. Plastik Ayak ve Krom Ayak arasında kalan kullanıcılarımız için aslında çok güzel bir formülü aşağıda veriyoruz.

  •          30 KG – 70 KG Arasında bir Ağırlığa Sahipseniz PLASTİK AYAK tercih edebilirsiniz.
  •          70 KG – 70+ KG Üzeri için kullanım sağlığı ve kalitesi için KROM AYAK tercih edebilirsiniz.

Ofis Sandalyesi Ayağını Ben Değiştirebilir miyim;

Satın Aldığınız Sandalye ürünleri ile alakalı Kırılmış olması veya Talebinizi karşılamaması gereğinde değiştirme talebiniz olabilir. Kullandığımız sandalyelerde genellikle ayak değişimi ihtiyacımız için kırılmış olması gerekir. Eğer ürün ithal ve Avrupa Standartları dışında özel bir girişe sahip değil ise Tüm Krom ayak Modelleri uyabilir.


Ofis Sandalyesi Ayağı Nasıl Satın Alabilirim ?

Ofis Sandalyesi ayağı talepleriniz halinde www.ofisel.com online sitemizden satın alabilirsiniz. Yedek Parça modelleri en geç 1-3 iş günü içinde kargoya teslimatları sağlanmaktadır. Aşağıdaki linkten Ofis Sandalyesi Yedek Parçası ihtiyaçlarınızı giderebilir ve Siparişlerinizi kolaylıkla verebilirsiniz.

Sandalye Satın almanın en kolay ve ekonomik adresi www.ofisel.com Ofisel Resmi Satış Sitesinden siparişlerinizi kolaylıkla verebilirsiniz. Zengin Ödeme koşulları ile Ekonomik ve kolay ödeme çözümleri sunan OFİSEL, Kredi Kartına Peşin Fiyatına Taksit Avantajları ile tüm müşterilerine ödeme kolaylığı sunmaktadır.

Yedek Parça ürünleri için Ofisel.com sitemizdeki Yedek Parçalar Kategorisinden Satın Alabilirsiniz.

Yedek Parça Hemen Satın Almak için Tıklayınız !