Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Oyuncu Koltuğu İle Ağrılardan Kurtulmak Mümkün Mü?

Oyuncu Koltuğu İle Ağrılardan Kurtulmak Mümkün Mü?

Oyuncu Koltuğu İle Ağrılardan Kurtulmak Mümkün Mü?

Çalışanların en çok şikayet ettiği konulardan biri vücut ağrısıdır. Daha çok bel kısmında yoğunlaşan ve sırt ile boyunda da etkisi süren ağrılar bir süre sonra kronikleşir. Uzun yıllar masa başında çalışmak durumunda kalan ve oturduğu sandalye, döner koltuktan rahatsız olanlar vardır. Bu kişiler ağrılardan kurtulmak için çareler ararlar. Bu çarelerden biri son yıllarda çok fazla kullanılan oyuncu koltuğudur. 

Ağrılardan oyuncu koltuğu ile kurtulmak mümkün mü diye merak edebilirsiniz. Oyuncu koltuğu çalışmaları piyasaya çıkarılmadan önce uzun süre araştırma yapılmıştır. Yapılan deneyler ve araştırma geliştirme çalışmaları kullanıcıların memnuniyetini sağlayacak düzeye getirilmiştir. Çalışma sandalyesi ya da çalışma koltuğu yerine oyuncu koltuğu kullanmak ağrılarınızı bir nebze olsun dindirir. Oyuncu koltuğu her detayıyla konfor üzerine kurulmuş oturma elemanıdır. 

Oyuncu Koltuğu Özellikleri Nelerdir? 

  • Oyuncu koltuğu kolçaksız olarak üretilmez. Bunun en büyük sebebi dirsek, kol ve bilek ağrılarını önlemesinin istenmesidir. Tasarım detayları konfor üzerinde değiştirilmez. 
  • Kesin ve belirli konfor özellikleri göz önünde bulundurulup ondan sonra tasarım detaylarına önem verilir. Oyuncu koltuğu, tasarım detaylarından ziyade konforlu ve ortopedik unsurlarıyla öne çıkan oturma elemanıdır. Bu da çalışanların öncelikli amacının konfor olduğunu gösteren bir özelliktir.
  • Oyuncu koltuğu sırt ve oturma kısmında farklı sünger yapısı tercih edilir. Bunun en büyük sebebi sırtın ve oturulacak bölgenin farklı konfor seviyelerinde olup ağrının oluşmamasıdır. 
  • Oyuncu koltuğu ortopedik yapısına rağmen ekstradan 2 adet destek pedi ile tasarlanır. Konforun yetmediği kısımlarda destek pedleri daha da konforlu olmasını sağlar.
  • Ergonomik özellik oyuncu koltuğunda çok daha ileri seviyededir. Bel kavisi neredeyse omurganızla aynı olacak şekilde tasarlanır. Fazla kilolu kişilerde bile bu kritere uyuması için geriye yatma derecesinden yardım alınabilir. 
  • Oyuncu koltuğunun en büyük özelliği geriye yatma derecesidir. İstediğinizde oyuncu koltuğunu geriye yatırırsınız ve dinlenmek için kendinize zaman ayırabilirsiniz. 
  • Çalışma sandalyesi, çalışma koltuğu, döner koltuk, ofis koltuğu gibi ürünlerde en büyük dezavantaj aynı pozisyonda saatlerce kalmaktır. Bu da bir süre sonra kişileri ciddi manada etkiler. Oyuncu koltuğunu istediğiniz dereceye getirip sırtınızı geriye yaslayabilirsiniz. XPrime oyuncu koltukları 180° geriye yatırılabilir. 180° geriye yatırma size oyuncu koltuğundan düşme hissi verebilir. XPrime bu konuda oldukça hassastır. Müşterilerinin memnuniyeti önemli olduğundan geriye yatma derecesi 180° bile olduğunda ağırlık merkezi doğru ayarlandığında oturan düşmez, yaralanmaz. Bu da oyuncu koltuğunda şu ana kadar kullanılan üst düzey teknolojilerden biridir. 
  • Yapılan çalışmalar sonucunda oyuncu koltuğunun ağırlık taşıma kapasitesi kilosuna uygun kişiler ürünü geriye yatırıp bu özelliği kullanabilir. 
  • Oyuncu koltuğu kolçaklarında dahi üstü özel üç doku vardır. Bu üst doku sayesinde dirsekleriniz ağrımaz. 
  • XPrime Oyuncu Koltuğu daha çok dökme sünger ve akıllı süngerden tasarlanmıştır. Siz oturduğunuzda ürün süngeri vücudunuzun şeklini alır ve kalktığınızda eski haline döner. Yıllarca kullansanız bile çökme ve aşınma ile karşılaşmasınız. 
  • Oyuncu koltuğu kumaşında aşınma olmasının diğer bir sebebi astar kullanılması ve kumaşın gövdeye el işçiliği ile eklenmesidir.

Ofisel.com adresinden ağrılardan kurtulacağınız oyuncu koltuğu modellerini inceleyip hemen satın alabilirsiniz.