Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Oyuncu Koltuğu Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Oyuncu Koltuğu Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Oyuncu Koltuğu Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Oyuncu koltuğu daha fazla önem verilen ve özen gösterilen koltuk türleridir. Ofis mobilyası ve oturma elemanları ile kıyaslandığında daha pahalıdır. Ürünün tasarımından üretimine kadar ekstra masraf yapmak durumunda kalınır. 

Oyuncu koltuğu, bazı çalışma çalışma sandalyesi modelleri gibi mekanizmasız üretilmez. Amortisörleri XPrime gibi markalarda uzun süreli kullanım ömrü sağlar. Aynı zamanda işlevselliği artırır. Class 3 ve Class 4 standartlarında XPrime gibi markalarda kullanılır. 

Oyuncu koltuğu için vereceğiniz ücret yüksek olacağından almadan önce bazı konulara dikkat etmelisiniz. Almadan önce dikkat ettiğiniz takdirde aldığınız üründen maksimum fayda sağlarsınız. Oyuncu koltuğu olarak satılan ürünlerde temel bazı özellikler olması gerekir. Bu özellikler yoksa alacağınız ürün çalışma sandalyesi ve döner koltuktan farksızdır. Özellikleri tek tek bir kenara not edip diğer ürünlerle karşılaştırmasını yapın.

Oyuncu Koltuğu Almadan Önce Nelere Dikkat Edilmelidir?

  • Oyuncu koltuğu geriye yatma derecesi olması gereken ürünlerdendir. Geriye yatma derecesi en az 120 olmayan ürünler oyuncu koltuğu kategorisinde sınıflandırılmaz. Diğer ürünlerde esneme özelliği olsa da oyuncu koltuğu özellikle geriye yatma derecesi ile bilinir. Xprime, oyuncu koltuğu tasarlarken mümkün olduğu kadar yüksek aralıklarda geriye yatma derecesi tercih eder. Bu da oyuncu koltuğunun birçok üründen ayrılmasını kolaylaştırır. 
  • Geriye yatma derecesi olsa da çalışır durumda olmalıdır. Bazı markalar, ürünlerde geriye yatma derecesi kullansa da ürünü geriye doğru yatırdığınızda düşersiniz. Geriye yatma derecesi ürün kullanıldığında pratikte karşılık bulacak özellikte olmalıdır. O yüzden XPrime dışında mümkün olduğu kadar oyuncu koltuğu modellerini almamaya özen gösterin. Bu sayede oyuncu koltuğu için ödediğiniz ücret size fazla gelmez. 
  • Oyuncu koltuğu tekerlekli yapıda olmak zorundadır. Ürünün işlevsel özelliklerini kullanmanız için gereklidir. Bir yerden diğer yere gitmek isterken kendi çabanızla gitmeniz konfor özelliklerini azaltır. O yüzden tekerleksiz oyuncu koltuğu almamaya özen gösterin. Mümkünse Xprime markasını tercih edin. Oyuncu koltuğu sektöründe özel tasarımlar yapan, kaliteyi uygun fiyata alabileceğiniz markadır. 
  • Oyuncu koltuğu terletmez özelliklere sahiptir. Oyuncu koltuğu tasarlarken oyuncu koltuğu süngeri ve kumaşına özen gösterilir. Kullanılan her detay daha konforlu bir yaşam sürmeniz içindir. 
  • Oyuncu koltuğu destek pedleri olan ürünlerdir. Destek pedi olmadan konforu üst seviyede yaşamanız mümkün değildir. Ergonomik yapısı farklı pozisyonlarda oturduğunuzda doğru pozisyonu yakalamanızda yardımcı olur. ancak üst düzey konfor için destek pedleri oyuncu koltuğunun olmazsa olmazlarıdır. 
  • Oyuncu koltuğu tekerlekleri parke çizmez yapıda olduğundan evlerde rahatça kullanırsınız. Tekerlekler parke çizmez özellikte olup ev sahiplerinize karşı mahcup olmazsınız. Kendi evinizdeyseniz döşeme için ödeyeceğiniz ekstra masraflardan da kurtarır. 
  • Ciddi derece bel ve vücut ağrıları olanlar oyuncu koltuğu sayesinde kurtulmuştur. Oyuncu koltuğu seçerken sünger kalitesinden amortisörlerine, geriye yatma derecesinden her detayına kadar araştırılmalıdır. 

Oyuncu koltuğu ne kadar kaliteli olursa olsun kişinin vücut ölçülerini karşılamıyorsa ortopedik özellikten üst düzey yararlanamazsınız. Bu da oyuncu koltuğundan beklediğiniz faydayı karşılamaz.  Çalışırken rahatsız hissetmeniz işte olan veriminizi ve başarınızı azaltır. O yüzden oyuncu koltuğu satın alırken mutlaka öncesinde kullanıcı yorumları ve ürün yorumları değerlendirmesi yapın. Ofisel satış sitesinde kullanıcı yorumları sayesinde çok fazla ürün bilginiz olur. Öncesinde yeterli araştırma yapmadan oyuncu koltuğu satın almayın. Ürünü daha önce kullanan kişilere kulak vermek bütçenizi korumanız açısından iyidir. Sağlığınızı tehlikeye atmamak için kalite ve ortopedik oyuncu koltuğu seçin. 

Ucuz Oyuncu Koltuğu Fiyatları Ne Kadar?

Ucuz oyuncu koltuğu her gamerın hayali olabilir. Ucuz oyuncu koltuğu almak istediğiniz zaman ürünü her yönüyle değerlendirmelisiniz. Oyuncu koltuğu ucuz olsa da kaliteli ve konforlu ürün bulmak mümkündür. Bazı markalar kaliteli olsa da uygun fiyatlı ve uygun ödeme seçenekleri ile müşterilerine kolaylık sağlar. Kalitesiz ve konforsuz ürün satan markalardan oyuncu koltuğu satın alıp konfor seviyenizi düşürmeyin. Yoksa daha önce yaşamadığınız birçok sağlık problemine davetiye çıkarmış olursunuz. 

Oyuncu koltuğu en ucuz modellerinin bazılarında konfor seviyesi açısından sorun yaşanır. Bu da oyuncu koltuğundan almak istediğiniz faydanın düşmesi anlamı taşır. Oyuncu koltuğu mümkün olduğunca konforlu ve kaliteli olmalıdır. Aksi halde ödediğiniz ücreti performans karşılamadığı için basit oturma elemanından ileriye gidemeyecek ürün alırsınız. Oyuncu koltuğu satın alırken fiyatlara bakmak yerine ürün özelliklerine dikkat edin. Amacınız kaliteli ve ucuz oyuncu koltuğu modelleri bulmaksa o zaman XPrime markası ile iletişime geçin. Dönemsel indirimlere ek olarak sağladığı uygun fiyatlı seçenekler ihtiyaçlarınızı almanızı kolaylaştırır. Markanın kendi içerisinde sağladığı birçok kampanya ve avantaj da vardır. Fırsatlardan yararlanmak için düzenli aralıklarla sayfayı ziyaret edin. Böylece en ucuz oyuncu koltuğu fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. 

Dilediğiniz zaman bütçeniz uygun seçenekleri denk getirip istediğiniz modeli satın alabilirsiniz. Yabancı markalar size daha az konforlu ve kalitesiz ürün sunar. Bu da verdiğiniz ücretin çok altında kalitede ürüne sahip olduğunuz anlamına gelir. Oyuncu koltuğu fiyatları araştırması yaparken bunları da mutlaka göz önünde bulundurun. 

En Ucuz Oyuncu Koltuğu Modelleri Hangileridir? 

En ucuz oyuncu koltuğu modelleri üreten sayılı markalardan biri de XPrime’dır. XPrime bu alanda maliyeti azaltmak için kaliteden ödün vermez. Kaliteli ve ortopedik oyuncu koltuğu üretse de ödeyeceğiniz ücret düşüktür. Çünkü Xprime,  oyuncu koltuğu satarken lojistik ve gümrük masrafları yüklenmez. Bu yüzden oyuncu koltuğu satın alırken uygun fiyatlı ürünlere sahip olabilirsiniz. Fiyat performans ürünlerini uyguna alırsınız. Ekstra masraflar ve giderler müşteri tarafından yüklenmediğinden satış fiyatına da yansımaz. İndirimli oyuncu koltuğu, ucuz oyuncu koltuğu modelleri için acele edin. Ofisel.com adresinden zevkinize ve sağlınıza uygun modelleri seçin. 

  • Xprime Royal Pro Oyuncu Koltuğu
  • Xprime Team Oyuncu Koltuğu
  • Xprime Tron Oyuncu Koltuğu 
  • Ofisel Blody Oyuncu Koltuğu
  • Ofisel Bulls Oyuncu Koltuğu
  • Xprime Cool oyuncu koltuğu 
  • Ofisel Plus oyuncu koltuğu
  • Ofisel Team serisi oyuncu koltuğu
  • Ofisel Alpha Fab1 oyuncu koltuğu
  • Xprime King Fabric oyuncu koltuğu
  • Xprime Omega oyuncu koltuğu 
  • Xprime Titan oyuncu koltuğu 
  • Xprime Winner oyuncu koltuğu
  • Xprime Pubg oyuncu koltuğu 
  • Xprime King oyuncu koltuğu
  • Xprime Zeus oyuncu koltuğu 
  • Xprime One oyuncu koltuğu