Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Yönetici Koltuğu ve Makam Koltuğunda Kalite Burada

Yönetici Koltuğu ve Makam Koltuğunda Kalite Burada

YÖNETİCİ KOLTUĞU & MAKAM KOLTUĞU

Yönetici Koltuğu ve Makam koltukları birbirine ölçü olarak aynı modellerdir. Yani Yönetici Koltukları ile Makam Koltukları arasında Ölçü olarak fark yer almamaktadır. Sadece Makam Koltuklarında Üst Yönetici Koltuğu veya Makam Koltuğu olarak geçmesinden dolayı Premium Koltuk Tasarım ve Model olarak tasarlanmaktadır.

Yani Makam Koltukları Deri ve Ahşap Ayaklı olarak tercih edilmektedir. Genellikle Siyah olmaktadır ve Bunun yanında Beyaz Makam Koltuğu ve Ahşap Ayak ve Kollar da çok sıkça tercih edilmektedir. Yönetici Koltukları ise Makam Koltuklarından farklı olarak Çalışma Koltuklarının bir büyük ebatı diyebiliriz. Sırt Dayama alanları daha yüksektir ve Genellikle Yönetici Koltukları Krom Ayak olarak tercih edilmektedir.

Yönetici Koltuğu ve Makam Koltukları arasındaki farklar bunlardır. Ayrıca diğer Çalışma Koltuklarından ayıran özellikleri Ofisel olarak üretmiş olduğumuz tüm Yönetici Koltukları ve Makam Koltuklarında Multi Tilt Mekanizma kullanıyoruz. Ofis Koltuklarında Multi Tilt Mekanizmanın önemi büyüktür ve diğer sabit mekanizmalara göre çok daha fazla maliyetlidir. Koltuklarda Multi Tilt Mekanizma Geri Yatma ve 3 Faklı Kanalda Kitleme Fonksiyonu yer almaktadır. Ofisel Olarak Kaliteye önem veriyoruz ve Yönetici ve Makam Koltuklarında en iyi çeşitliliği sunmaktayız. Bazı en çok tercih edilen Yönetici ve Makam Koltuklarını aşağıda sizlere paylaşıyoruz.