Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Oyuncu Koltuğu Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Oyuncu Koltuğu Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Oyuncu Koltuğu Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Oyuncu koltuğu satın aldığınızı düşünüp sandalye almamak için bazı kriterlere dikkat etmeniz gerekir.

  1.      Oyuncu koltuğu satın alırken ortopedik olup olmadığını kontrol edin. Bunun içinde sünger yapısı hakkında bilgi alın. Yüksek yoğunluklu sünger kullanımında oyuncu koltuğunun ortopedik özelliği artar. Sünger yapısından emin olamıyorsanız Xprime oyuncu koltuğu modellerini deneyin. Xprime oyuncu koltuğu serilerinin % 90’ından fazlası ortopedik yapılıdır.
  2.      Yükseklik ayarı, kolçak ayarı, esneme kabiliyeti ve geriye yatma derecesinin olup olmadığına dikkat edin. Ayrıca 360 derece dönüş kabiliyetine dair bilgiler de edinin. Yükseklik ayarları ve geriye yatma derecesi bir oyuncu koltuğunu diğer ürünlerden ayırır. Ayırt edici olan bu özelliği es geçmeyin. Bu özellikleri kendinde bulundurmayan bir koltuk oyuncu koltuğu değildir.
  3.      Geriye yatma derecesinin tehlikeli olmadığından emin olun. Xprime, oyuncu koltuğu modellerinde denge ve ağırlık merkezini çok fazla önemser. Herhangi bir düşme ya da yaralanmaya sebep olunmaması için uzun süreli çalışmalar yapmıştır. O yüzden de birçok oyuncu koltuğu markasında olmayan 180 derece geriye yatma özelliği Xprime oyuncu koltuğunda vardır. 150, 160 ve 180 derece geriye yatma özelliği olan oyuncu koltuğu markalarını tercih edin.
  4.      Ürün ya da tekerlek garantisi sağlayan markaların ürününe olan güveni yüksektir. Garantisi olan oyuncu koltuğu markalarını tercih edin. Xprim oyuncu koltuğu 2 yıl ürün garantisi, 5 yıl da tekerlek garantisi sunar. Yalnız bu garanti kapsamında kullanım hataları yoktur. İmalat ve üretim hatalarına karşı garanti kullanılabilir.
  5.      Oyuncu koltuğunun ortopedik özelliklerine ek olarak sırt ve boyun destek yastıklarının olup olmadığını kontrol edin. Bu ürünler daha ortopedik olup çeşitli ağrıların oluşumunu da engeller.
  6.      Class 3 ya da Class 4 amortisörlerin kullanıldığından emin olun. Bu amortisörler Avrupa Standartları’na uygun olup oyuncu koltuğunu daha uzun süreli kullanmanızı sağlar. Dönüşleri ve yükseklik ayarlarını defalarca yapsanız bile aksam kısa sürede deforme olup arızalanmaz. Xprime oyuncu koltuğunda bu amortisörler kullanılır ve bu sayede piyasada bulunan çok sayıda oyuncu koltuğundan daha dayanıklı ve uzun ömürlüdür.
  7.      Oyuncu koltuğu satın alırken plastik ve malzemelerin kalitesini inceleyin. İthal ürün her zaman daha iyidir algısını bir kenara bırakın. Birçok dünya markasında kullanılmayan bazı malzemeler Xprime oyuncu koltuğu markasında kullanılır. Xprime markası, yerli oyuncu koltuğu markası olmasının yanında kalite standartları üst seviyelerdedir.
  8.      Aldığınız fiyata değecek ürün alın. Kaliteli olmayan ve doğru dürüst özelliği bulunmayan bir oyuncu koltuğuna sandalye parasından daha yüksek miktarda ödeme yapmayın. Oyuncu koltuğu fonksiyonellik ve ortopediklik sunar. Oyuncu koltuğu diye aldığınız ürüne yüksek miktarda para verip kullanırken rahatsız olmayın.
  9.      Çok farklı tasarımlara sahip ve ürün çeşitliliği fazla olan oyuncu koltuğu markalarını tercih edin. Bu markalar neredeyse her profilden kişiye hitap edecek oyuncu koltuğu üretir.

4 Class Amortisör Nedir?

Oyuncu koltuğuna dönme kabiliyeti veren ve yüksekliğin ayarlanmasını sağlayan kısım amortisördür. Amortisör sayesinde bir oyuncu koltuğu sandalye sınıfından atlayarak daha konforlu bir hal alabilir.

Oyuncu koltuğunun sürekli yükseklik ayarının yapılması ve dönüş kabiliyetinin sık kullanılması amortisörleri aşındırabileceğinden kaliteli amortisör kullanımı oyuncu koltuğunuzun süresini uzatacaktır. Avrupa Standartları’nda bir değerlendirme olan 4 Class ya da Class 4 denilen amortisör, oyuncu koltuğunun kalitesini artırır. Yükseklik ayarını ne kadar çok yaparsanız yapın ya da oyuncu koltuğunda ne kadar dönerseniz dönün, oyuncu koltuğunuz arızalanmaz. Çünkü 4 Class amortisör, en iyi amortisörlerden olup oyuncu koltuğunuzu yıllarca kullanmanıza imkan sağlar.

https://ofisel.com/blog/100_oyuncu-koltugu-nasil-secilmelidir.html