Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Fileli Oyuncu Koltuğu Modelleri

Fileli Oyuncu Koltuğu Modelleri

Fileli Oyuncu Koltuğu Nedir?

Herkesin oyuncu koltuğu almasındaki sebep farklıdır. Kimi için konfor önemliyken kimileri için de terletmez özellikler öne çıkar. Aşırı terleyen kişilerin oyuncu koltuğu satın aldıktan sonra şikayet ettiği durumlardan biri de terleme şikayetidir. Kullanılan kumaş yüzeyi kaliteli değilse ya da kumaş nefes almayan yapıda ise terleme kaçınılmazdır. Kumaşta bulunan naylon ve sentetik malzeme oranı yüksekse de oyuncu koltuğu terletmeye sebep olur. Özellikle deri oyuncu koltuğunda bu problem daha çok ortaya çıkar. Ancak kaliteli deriden üretilmiş bir oyuncu koltuğu nefes alabildiği için deri kumaş bile terletmeyecektir. Oyuncu koltuğunun terletme seviyesini kumaşın kalitesi belirler. Oyuncu koltuğu satın almak isteyenler bu şikayet ile karşı karşıya kalmamak için daha çok fileli oyuncu koltuğu tercih ediyor. Yaz aylarında kullanım için alıcıların %37’si fileli oyuncu koltuğunu tercih ediyor.

Oyuncu koltuğunu kullanan kişiler saatlerce oturmak zorunda kaldığı için uzun süre oturmaya bağlı olarak istemeseler de terleyebilir. Günde en az 8 saat sabit bir zeminde otururken terleme kaçınılmazdır. Bu durumun bir de yaz aylarında olduğu düşünülürse oyuncu koltuğunda oturmak dayanılmaz bir hal alabilir. Kalktığınızda üstünüz terden sırılsıklam olabilir. O yüzden de nefes alabilen yapılı fileli oyuncu koltuğu tercih edilmelidir. Yalnız fileli oyuncu koltuğu olarak aldığınız ürün kaliteli değilse bir süre sonra kumaş yüzeyinde aşınmalar görülür hatta koltuk içindeki sünger kumaştan dışarı taşabilir. Bunu önlemek için 1. kalite fileli kumaş ya da euro kalite fileli kumaş kullanılan oyuncu koltuğunu tercih etmeniz gerekir.   Xprime ve Ofisel fileli oyuncu koltuğu modelleri terletmez yapıda kaliteli kumaşlardan üretilmiştir. Fiyatı ve kalitesi arasındaki fark satın almaya değer.

Xprime King Fabric Oyuncu Koltuğu Modeli Nasıldır?

Çalışırken sürekli masa başında olanlar ya da bilgisayar başından ayrılmayan kişiler terletmez özellikleri olan oyuncu koltuğu satın almak istiyorsa Xprime Fabric modeline göz atabilirler. Kumaşı euro kalite fileli oyuncu koltuğu olan bu model ile her mevsim terlemenin önüne geçebilirsiniz. Özellikle normalden çok daha fazla terleyen kişiler için ideal oyuncu koltuğudur. Aşırı terleyenlerin bile terleme seviyesini en aza indirir.  Günde en az 8 saat oyuncu koltuğunda oturmak zorunda iseniz sizin için ideal bir ürün olacaktır.

Fabric oyuncu koltuğunun oturma minderi genişliği 70 cm olup derinliği ise 74 cm’dir. Tüm ürün yüksekliği 138 cm’dir. Oyuncu koltuğunun sırt dayama yüksekliği 93 cm iken oturak yüksekliği ise 56 cm’dir. Xprime Fabric oyuncu koltuğunun tüm ürün ağırlığı 16 kg olup maksimum ağırlık taşıma kapasitesi ise 120 kg’dır. Tüm bunlara ek olarak tekerlekleri 160 kiloya kadar ağırlığı da kolayca taşıyabilir. Tekerlekleri parke ve zemin çizmediği için de size ekstra parke bakım ve onarım masrafı ödetmez. 3 boyutlu kolçaklarında da yumuşak doku kullanılmıştır. Böylece saatlerce joy stick tutsanız bile kollarınız diğer koltuk ve sandalyelerdeki kadar ağrımayacaktır. Kolçaklarda dahi düşünülmüş bu ayrıntı ile ideal fileli oyuncu koltuğu modellerinden biridir. Kırmızı, siyah, pembe, lila, turuncu, sarı gibi renk seçenekleri siyah zemin üzerinde ince detaylar ile tasarlanmıştır. Fileli oyuncu koltuğu olmasının yanında ortopedik özelliklere de sahiptir. Bunun için de ortopedik sırt ve boyun yastıkları bulunur. Fileli kumaşın alt kısmında bulunan astar ile sünger yapısı önemli bir bariyer oluşturur. Böylece hem fileli oyuncu koltuğunun içindeki sünger sizi terletmez hem de kumaş ile sünger yapısını korur. Çökme ve deformelere karşı fileli kumaş ile astar dayanıklılık da sağlar. Bunun dışında yüksek yoğunluklu dökme sünger kullanıldığı için aşınma ve çökmeler de meydana gelmemiş olur.

Yukarı ve aşağı olarak ayarlanabilir yükseklik mekanizması ile her boydan olan kişiler için uygundur. Xprime King Fabric fileli oyuncu koltuğu 180 dereceye kadar eğilebilir ve esnektir. Bu sayede çalışırken olduğu gibi dinlenirken de konforu hissedersiniz. Sırt ve oturma kısmında kullanılan fileli kumaş oyuncu koltuğu ile birlikte sırtı ve oturma kısmını da sarar. Bu özellik büyüklerde konfor sağlarken çocuklarda oyuncu koltuğundan düşme tehlikesini en aza indirir.

Yalnız kedi, köpek gibi tüylü ev arkadaşlarınız varsa fileli oyuncu koltuğu yerine kumaş modelleri tercih edebilirsiniz. Bu sadece Xprime modellerinde değil her markanın ürünlerinde geçerlidir. Kıl, saç ve tüy gibi şeyler normal kumaşlardan bile rahatlıkla geçebilecek özelliğe sahiptir. Fileli kumaşlarda ise direkt olarak nefes almayı sağlayan boşluklardan kendi saç ve kılınız ya da bir an olsun yanınızdan ayrılmayan dostlarınızın tüyü girebilir. Düştüğünde hemen almadığınız sürece daha derinlere doğru inebilir. Ama süpürge ya da farklı temizleme aletleri ile bu bölgeleri kolayca temizleyebilirsiniz. Ancak oyuncu koltuğu temizliği ile uğraşmak istemiyorsanız o zaman Xprime ve Ofisel kumaş oyuncu koltuğu modellerini satın alabilirsiniz. Kumaş Xprime ve Ofisel modelleri de fileli oyuncu koltuğu gibi terletmez özelliklerdedir. Ancak koku hassasiyetiniz varsa Xprime Fabric oyuncu koltuğu modelini tercih etmenizde yarar var. Böylece vücut kokusu fileli hava alabilen euro kumaş sayesinde oyuncu koltuğuna sinmez.  

Xprime Plus Oyuncu Koltuğu Modeli

Xprime Plus oyuncu koltuğu serisi en iyi fileli oyuncu koltuğu modellerine örnektir. Oturma ve sırt dayama kısmında kullanılan fileli kumaş özelliği sayesinde terleme olasılığınız düşüktür. Nefes alabilen 1. Kalite fileli kumaştan üretilen Xprime Plus oyuncu koltuğu en çok tercih edilen modeller arasındadır. Özellikle yazın sıcaklığın çok yüksek hissedildiği yerlerden sipariş edilir. Fiyatına göre çok iyi donanımları bulunan fileli oyuncu koltuğu serilerindendir. File ile sünger arasında bulunan astar oyuncu koltuğunu temizlerken de size kolaylık sağlayacaktır. Çekim gücü iyi bir süpürge yardımı ile oyuncu koltuğunu kısa sürede temizleyebilirsiniz. Ayrıca sünger ve kumaş arasındaki astar 60+ DNS yüksek yoğunluklu süngerini de koruyacaktır. Böylece oyuncu koltuğunun süngerinde kısa sürede çökme ve aşınma meydana gelmeyecektir. 

Xprime Plus fileli oyuncu koltuğu serisi 11 farklı renk seçeneği ve farklı tasarımlara sahiptir. Özellikle uzun boylu ve iri vücut tipine sahip kişiler tarafından tercih edilebilir. Bu kişilerin terleme olasılığı ve terleme şikayeti daha fazla olduğu için fileli oyuncu koltuğu ile otururken bu problem ile karşı karşıya kalamayacaklardır. Ayrıca oyuncu koltuğunun ölçülerine bakıldığında geniş oyuncu koltuğu özelliklerini de taşır. Fileli oyuncu koltuğu oturma minderi genişliği 70 cm olup derinliği ise 74 cm’dir. Tüm ürün yüksekliği 138 cm ve sırt dayama yüksekliği ise 93 cm’dir. Oturma minderinin oturak yüksekliği ise 56 cm’dir.

 Kullanımı, bakımı ve temizlenmesi oldukça kolaydır. Kaliteli fileli kumaşı aşınmalara ve deformelere karşı dayanıklıdır. Fileli kumaş olmasına rağmen kumaş yüzeyinde kısa sürede yırtılma ve aşınma görülmeyecektir. En iyi fileli kumaş oyuncu koltuğu olmasının yanında Xprime ve Ofisel oyuncu koltuğunun ortopedik ve konfor özellikleri bu oyuncu koltuğu için de geçerlidir.

Daha fazla fileli oyuncu koltuğu modelleri için Xprime ve Ofisel resmi satış sitesini ziyaret edebilirsiniz. xprime.com.tr ve ofisel.com satış sitelerinden dilediğiniz özelliklerde bulacağınız oyuncu koltuğu modellerine göz atabilirsiniz.

Diğer Kaynaklar

  • En İyi Oyuncu Koltuğu
  • Çok Tercih Edilen Gaming Koltuk
  • En Ucuz Oyuncu Koltuğu
  • Oyuncu Sandalyesi
  • 2022 Oyuncu Koltuğu Önerisi
  • Oyuncu Koltuğu Amortisör
  • 2022 Kumaş Oyuncu Koltuğu
  • Türkiye'nin En Konforlu Oyuncu Sandalyesi
  • Çocuklar İçin Oyuncu Koltuğu