Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 3 Taksit!
Tüm Ürünler Ücretsiz Kargo
Oyuncu Koltuğunun Diğer Koltuklardan Farkı Nedir?

Oyuncu Koltuğunun Diğer Koltuklardan Farkı Nedir?

Oyuncu Koltuğunun Diğer Koltuklardan Farkı Nedir?

Oyuncu koltuğu birçok oturma grubu ürününden farklı olarak tasarlanır. Her ne kadar sandalye görünümüne sahip olsa da bir koltuk ve yatak kadar konforlu olması amaçlanır. Bu yüzden de üretim aşamasında çok sayıda malzeme ve ürün grubu kullanılır. Peki, oyuncu koltuğunun diğer koltuklardan farkı nedir?

  •        Oyuncu koltuğu diğer koltuklardan daha konforlu ve rahattır.
  •        Oyuncu koltuğunun kolçak yükseklik ayarı ve kademeli koltuk yükseklik ayarı gibi özellikleri vardır. O yüzden de kullanımı her masaya ve kişiye göre kolayca ayarlanabilir. Kol yüksekliğini masanın hizasında ayarlarsanız çalışırken kol ve dirsek ağrısı yaşamazsınız. Aynı şekilde bel ve boyun sağlığınız için de gövde yüksekliğini ayarlayabilirsiniz. 
  •        Oyuncu koltuğu ortopedik özelliklere sahiptir. İskelet sistemi ve kas sağlığınızı desteklemekle kalmaz bu konuda yaşadığınız şikayetleri de azaltır. Ortopedik özelliği artırmak amacı ile Xprime gibi bazı oyuncu koltuğu markalarında sırt ve boyun destek pedleri vardır. Bu pedler koltuğu sırt dayama kısmı boyunca hareket ettirilebilir ve kullanılmadığında da çıkarılabilir.
  •        Esneme kabiliyeti oyuncu koltuğunda varken diğer koltukların esneme özelliği yoktur.
  •        Diğer koltuk ve sandalyelerin geriye yatma özelliği bulunmazken oyuncu koltuğu belli bir dereceye kadar geriye doğru yatırılabilir. Hatta Xprime oyuncu koltuğu serileri 180 dereceye kadar bile geriye doğru yatma özelliğine sahiptir.
  •        Oyuncu Koltuğu sünger yapısı daha yoğundur. Özellikle Xprime Oyuncu Koltuğunda 60+ DNS ya da 65 DNS yüksek yoğunluklu dökme sünger kullanılır. Bu sünger sayesinde ortopedik özellik öne çıkarken oyuncu koltuğunun kullanım süresi de uzayacaktır. Yüksek yoğunluklu dökme süngerde oturan kişinin ağırlığı ne kadar fazla olursa olsun kalktığı zaman sünger yapısı eski haline gelir. Buna hafızalı sünger yapısı da denir. Böylece oyuncu koltuğu süngerinin kısa sürede çökmesinin ve aşınmasının önüne geçilmiş olur.
  •        Oyuncu koltuğunun hareket kabiliyeti diğer koltuklara göre daha fazladır. Kendi ekseni etrafında 360 derece dönüş kabiliyetine sahiptir.
  •        Oyuncu koltuğu diğer koltuklara göre daha fazla yük taşıyabilir. Özellikle Xprime oyuncu koltuğu 120 kiloya kadar ağırlık taşıma kapasitesine sahiptir. Uzun boylu ve iri vücutlu kişilerin rahatça kullanabileceği şekilde üretilmiştir.
  •        Oyuncu koltuğu diğer koltuklardan daha rahat kişiselleştirilebilir. Yükseklik ayarı, kolçak ayarı ve farklı renk ile malzeme seçeneği ile istediğiniz gibi oyuncu koltuğuna sahip olmak mümkündür.   
  •        Xprime gibi kaliteli oyuncu koltuğu markalarının yükseklik ayarı multi tilt fonksiyonuna sahiptir. Oyuncu koltuğunu istediğiniz yüksekliğe getirirsiniz ve o yükseklikte kilitleyebilirsiniz.

Oyuncu Koltuğunun Özelliği Nedir?

Oyuncu Koltuğu; her ortamda kullanıma uygun en ortopedik ve konforlu üründür. O yüzden de son yıllarda çok fazla kişi tarafından kullanılır. Toplu çalışma alanlarında ve ofislerde bile en çok kullanılan ürün grubundan biridir. Evinde rahat etmek isteyenler ya da evden çalışan kimseler de oyuncu koltuğunu tercih eder. Çünkü uzun süre oyuncu koltuğunda çalışsanız bile çalıştığınızın farkına varmazsınız. Çalışırken dinlenmenizi sağlayan ve konforunuzu düşünerek üretilen oturma elemanıdır.

En İyi Oyuncu Koltuğu Nedir?

En iyi oyuncu koltuğu birçok kişi merak eder. En iyi oyuncu koltuğu markaları ve modelleri olmakla birlikte ihtiyaçlarınıza cevap vereni aslında en iyisidir. Genel olarak en iyi oyuncu koltuğunun kaliteli ve uygun fiyatlı olduğu düşünülür. Ancak oyuncu koltuğunun geriye yatma ve esneme özelliği, kademeli yükseklik ayarı, 3 boyutlu kolçak ayarı ve daha birçok özelliği sizin için önemli ise bu konuda iyi olan Xprime oyuncu koltuğu modellerini deneyebilirsiniz.

Yayıncılar, profesyonel oyuncular, çalışanlar, yöneticiler, gamerlar ve daha farklı meslek grubundaki kişilerin her birinin ihtiyacına cevap veren oyuncu koltuğu modelleri vardır. Profesyonel oyuncu koltuğu, masajlı oyuncu koltuğu ve twitch oyuncu koltuğu modellerinden sizi rahat hissettiren en iyisidir. Xprime bu konuda oldukça geniş ürün yelpazesine sahiptir. Markanın resmi satış sitesini ziyaret ederek de kendiniz için en iyi oyuncu koltuğu modellerini bulabilirsiniz. 

Xprime Kaç Kilo?

Xprime Oyuncu Koltuğu Modelleri ortalama 16 kg ağırlığa sahiptir. Modelin ebatlarının büyümesi ve diğer bazı özellikler 16 kiloyu geçmesini sağlayabilir. Xprime oyuncu koltuğu kaç kilo taşır diye merak ediyorsanız 160 kiloya kadar ağırlık taşıyabilir. Bu da birçok oyuncu koltuğu markasına göre oldukça iyi bir değerdir. Xprime oyuncu koltuğu gövdesi ve tekerlekleri de bu ağırlığı taşımaya yardımcıdır. Yük taşıma kapasitesi düşük olan oyuncu koltuğu bir süre sonra kırılabilir. 

https://ofisel.com/27-oyuncu-koltuklari