WP Destek Hattı

Blog kategorileri

En son yorumlar

Oyuncu Koltuğu Amortisör

Oyuncu Koltuğu Amortisör

2022 Oyuncu Koltuğu Amortisör

Oyuncu koltuğu yaşamın her alanına rahat ve konforu taşımak için üretilmiştir. Artan bel, boyun, kalça ve kol şikayetleri ortopedik mobilya ihtiyacını ortaya çıkarmıştır. İş yaşamının bedensel güçten zihin gücüne evrilmesi beraberinde bazı sağlık problemlerini de getirmiştir. Uzun zaman aynı pozisyonda oturmak iskelet ve kas sistemi rahatsızlıklarını tetikler. Bir süre sonra durum kronikleşebilir. O sebeple de oyuncu koltuğunun tüm aksamları rahatlık ve konfor düşünülerek üretilmelidir.

 Oyuncu koltuğunun yüksekliğini ayarlayan aksamlar ve dönme kabiliyeti önemlidir. Düzgün ve sorunsuz çalışmadığı sürece sürekli bir yenisini satın almak zorunda kalırsınız. Rahatlık ve konfor sağlayan oyuncu koltuğu amortisörü gibi birçok aksam kaliteli malzemelerden yapılmış olmalıdır. Oyuncu koltuğu diğer sandalye ve oturma elemanları gibi değildir. 360 derece dönme kabiliyeti ve hareketli sistemi bulunur. Bu sistem oyuncu koltuğunu kullanan kişinin vücut tipine göre ürünü ayarlayabilmesine yardımcı olur. Oyuncu koltuğu amortisör ve hidrolik sistemi koltukta bulunan en önemli ve mekanik sistemlerdir. Bunlar koltuğun güven içinde çalışmasını sağlar. Kullanılan oyuncu koltuğu amortisörü ağırlığın düzgün taşınmasına yardımcı olur. Böylece sadece kişiyi değil oyuncu koltuğunu da korumuş olur. Düzgün çalışmayan ve kaliteli olmayan oyuncu koltuğu amortisörü oturma minderinin sabit kalmasını engeller. Oturduğunuz zaman oturma minderi ağırlıkla birlikte yön değiştirir. Ağırlığınızı sağa verdiğiniz zaman sağa yatar sola verdiğiniz zaman da sola doğru yamuk bir şekilde durur. Bu da vücut ağırlığınızın sürekli olarak yer değiştirmesine sebep olur. Oldukça rahatsız edici olan bu durum çalışırken motivasyonunuzu da etkileyecektir. Ayrıca zaman içinde oturma minderinizde problemler ortaya çıkacaktır.

Koltuk aksamları ve oyuncu koltuğu hidrolik sistemi, ürünün daha da sağlam olmasına yardımcı olur. Yukarı ve aşağı yükseklik hareketi ile sürtünmeye bağlı aşınmaları da engeller. Oyuncu koltuğu amortisör ve hidroliği kaliteli olmadığı sürece yükseklik ayarı yapmanız imkansızlaşır. Kullanılacak oyuncu koltuğu amortisör ve aksamları Avrupa Standartlarında ise yıllarca kullansanız bile hidrolik ve amortisör problemi yaşamazsınız. Yükseklik ayarı ömrünü de etkileyen bu özellik sayesinde rahatlık ve konforu uzun süre yaşayabilirsiniz. Sandalyede kullanılan amortisör, oyuncu koltuğu amortisörü gibi değildir. Kısa sürede kırılma ve arızalanma yapar. Sürekli dönmek sandalyelerde amortisörü kısa sürede bozarken oyuncu koltuğu amortisörü kaliteli ise böyle bir problemle karşılaşmazsınız. 360 dereceye kadar kolay dönüş sağlayan oyuncu koltuğu için ödediğiniz fiyata bakmayın. Amortisörü bozulduktan sonra rahatlık ve konfor gibi özellikleri bir süre sonra kaybolacaktır. İç aksamı alüminyum olan oyuncu koltuğu amortisörü kullanmak ürünü daha dayanıklı hale getirir. İyi bir oyuncu koltuğunun amortisörü uzun yıllar gider. Değişmesi gerektiği zaman da kısa sürede değiştirilebilir.

Piyasada kaliteli oyuncu koltuğu olarak satılan birçok oyuncu koltuğu amortisörü kalitesizdir. Birkaç yıl kullandıktan sonra 360 derece dönme özelliğini kaybeder. Yükseklik kademesi bir süre sonra bozulur ve oyuncu koltuğu birçok konfor özelliğini kaybeder. Birkaç yıl bile kullanamadan yenisini alma ihtiyacı ortaya çıkar. Bu yüzden de kaliteli oyuncu koltuğu üreticisinden satın almak gerekir.

oyuncu koltuğu amortisör

Ofisel Oyuncu Koltuğu Amortisör

Ofisel markası olarak oyuncu koltuğu amortisör özelliklerine önem veriyoruz. Oyuncu koltuğunda küçük bir ayrıntı gibi görünse de büyük ölçüde rahatlık sağlayan bu sistem koltuğa işlevsellik katar. Xprime oyuncu koltuğu modelleri ve Ofisel oyuncu koltuğu ile diğer koltuk türlerinde maksimum konfor ve kaliteyi amaçlar. Bunun için de oyuncu koltuğu amortisörü ve hidrolik sistemine önem verir. Düzgün çalışan amortisör ve hidrolik sistemi oyuncu koltuğunun rahatlığını uzun süre yaşamanızı sağlar. Xprime oyuncu koltuğu amortisörü yıllarca 360 derece dönüş özelliğini kaybetmez. Oyuncu koltuğu iç aksamında bulunan alüminyum uzun ömürlü olmasını destekler. Ofisel oyuncu koltuğu amortisörü de Xprime modelleri gibidir. 1.sınıf uluslar arası düzeyde garantili amortisördür. Her türlü boy ve kilodaki kişiler için uygundur. İç aksamında kullanılan alüminyum ömrünü artırır. Başka oyuncu koltuğu amortisörü birkaç kez değiştirilmeye ihtiyaç duyar. Ancak Xprime ve Ofisel oyuncu koltuğu amortisör sisteminde böyle bir problem ile karşılaşmazsınız. Bu sayede oyuncu koltuğu parça maliyetinden kurtulmuş olursunuz. Bozulan hidrolik ve amortisör sistemi konfor, sağlamlık ve rahatlığı da etkileyeceği için canınız sıkılmaz. Aldığınız oyuncu koltuğuna uzun süre masraf yapmak istemiyorsanız kaliteli oyuncu koltuğu seçmeniz gerekir. Aksi takdirde her seferinde başka yeri bozulur ve tamir ettirmek zorunda kalabilirsiniz. İşe yaramıyorsa kullanmayıp yerine yeni bir tanesini almak zorunda kalabilirsiniz.

Oyuncu koltuğunu çalışma düzeninize destek için alıyorsanız kaliteli olmasına özen gösterin. İş stresi içinde bir de oyuncu koltuğunun rahatsızlık hissi ile uğraşmayın. Ofisel oyuncu koltuğu amortisörü kaliteli bir deneyim yaşamanıza yardımcı olur. Piyasadaki birçok üründen daha kaliteli ve uygun fiyatlı oyuncu koltuğu Ofisel markasındadır. Yerli üretim olması dünya standartlarında kaliteye sahip olmadığını göstermez. Tam tersi kaliteli amortisör ve diğer aksamları ile yerli üretim oyuncu koltuğudur.

Ofsel ve Xprime oyuncu koltuğunun tüm seri ve modelleri 360 derece dönüş imkanına sahiptir. Oturduğunuz yerden arkaya doğru dönüp dilediğiniz eşyaya kolayca uzanabilirsiniz. Oturduğunuz yerden kalkmadan 360 derece dönüş rahatlığını yaşayabilirsiniz. Kaliteli malzemelerden yapılmayan oyuncu koltuğu 360 dönüş derecesini bir süre sonra kaybeder. Kaliteli hidrolik sistemi ve amortisörü uzun süre dönüş imkanı sağlar. Ayrıca tekerlek yapısının bile 5 yıllık ürün garantisi parçalarının her birinin ne kadar kaliteli olduğunu da gösterir. Ofisel ve Xprime oyuncu koltuğunda kullanılan amortisörün yükseklik farkı 20 cm’dir. Kapalı yüksekliği 50 cm iken açık halde yüksekliği 70 cm’dir. Bu da daha kısa boylu kişilerde bile ideal yükseklik boyunun ayarlanmasına yardımcı olur. Çocuklarınız için oyuncu koltuğu bulmakta zorlanıyorsanız Ofisel oyuncu koltuğu amortisörü sayesinde her oyuncu koltuğunu satın alabilirsiniz.

Oyuncu Koltuğu Amortisör Satışı

Ofisel markasının sadece oyuncu koltuğu amortisör satışı da bulunmaktadır. Hastanelerde, ofislerde, resmi kurum ve özel sektörde kullanılan oyuncu koltuğu, ofis koltuğu, yönetici koltuğu gibi koltuklarda kullanılabilir. Her çeşit oyuncu koltuğunda kolayca kullanabileceğiniz 200’lük amortisörler ile koltuğunuzu çöpe gitmekten de kurtarmış olursunuz. Oyuncu koltuğu satın alma niyetiniz ve bütçeniz yoksa Ofisel markasının resmi satış sitesinde bulunan koltuklarda kullanılabilecek amortisörlerden alabilirsiniz. Piyasada bulunan birçok amortisörden daha kaliteli olan Ofisel oyuncu koltuğu amortisörü CLASS 4 ve CLASS 3 olarak farklı dünya kalitesindedir. İhtiyacınız olan kalitede oyuncu koltuğu yedek parçalarına göz atabilirsiniz. Dünya standartlarında olan ve üst düzey kalite imkanı sunan amortisörler sayesinde bozuk oyuncu koltuğu ya da diğer koltuk türleriniz kalmaz. Ofisinizde bozulan ve çalışma düzeninizi bozan amortisörlere alternatif olacak oyuncu koltuğu amortisörü ile çözüm bulabilirsiniz.

Ofisel markası olarak oyuncu koltuğu ve tüm yedek parçaların satışını yapıyoruz. Oyuncu koltuğu pedi, kumaşı, amortisörü gibi birçok aksesuar ve yedek parça isteklerinizi ofisel.com adresinden temin edebilirsiniz. Bütçeniz yoksa sahip olduğunuz mobilyalarınızın konforunu bu yedek parçaların değişimi ile artırabilirsiniz. Ofis, ev ve iş yeri mobilyası için uygun yedek parça seçeneklerini resmi satış sitelerimizden temin edebilirsiniz. Menü alanından yedek parça sayfamızı bulabilir ve koltuğunuza uygun olan yedek parçayı temin edebilirsiniz. 

Yayınlanan 2022-01-14 Tarafından Mehmet Ayvaz 0 2845

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu