WP Destek Hattı

Blog kategorileri

En son yorumlar

Xprime İstanbul Pendik Mağazası Açıldı

Xprime İstanbul Pendik Mağazası Açıldı

Xprime İstanbul Mağazası

XPRİME OYUNCU KOLTUKLARI İSTANBUL MAĞAZAMIZ AÇILDI

Xprime Oyuncu Koltuklarımız ve Ofisel Ürün Gruplarımız ile alakalı en çok tercih edilen ve talep gören ürünlerimizi deneyimleyebileceğiniz ve satın alabileceğiniz Xprime Mağazamız İstanbul Pendik’te Açıldı.

Xprime King Oyuncu Koltuğu Modellerimizi istanbul’da deneyimlemek isteyen müşterilerimizi Pendik Mağazamızda ağırlıyoruz ve Ürünlerimizi deneyimlerken yanında çaylarını yudumlayabilirler. Xprime Oyuncu Koltuğu modellerimizi artık oturup özelliklerini yakından görebileceksiniz.

Xprime One Oyuncu Koltuğu Modelimizi’de İstanbul Pendik Mağazamızdan deneyimleyebilirsiniz. Oyuncu Koltuğunu incelerken güler yüzlü ve tecrübeli personel alt yapımız ile size en iyi hizmeti sağlamak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimizden şüpheniz olmasın.

Xprime Winner Terletmez Oyuncu Koltuğu Modellerimizi İstanbul mağazamızdan yakınen görebilir ve satın alabilirsiniz. Fileli Terletmez kumaş yapısı ile çok daha uzun saatler yüksek performans ile size hizmet etmek için can atan bir oyuncu koltuğu düşünün. Sıcaklardan şikayetçi misiniz ? Deri Koltuklarda terleme sorunları mı yaşıyorsunuz ?

Tam size göre Oyuncu koltuğu Olan Xprime Winner Oyuncu Koltuğu terletmez yapısı ile sizi tatmin edecek düzeydedir. Kilolu ve Kronik Metabolizma yaşayan kullanıcılarımız için bu terletmez durum geçerli değildir çünkü onlar hangi koltukta otururlarsa otursunlar terleme sorunu yaşayacaklardır lakin genel anlamda bu tip sıkıntısı olmayan kullanıcılarımız Terletmez Fileli Oyuncu Koltukları ile bu çözümü buluyor. 

Yayınlanan 2020-10-07 Tarafından Oyuncu Koltuğu Uzmanı 0 5323

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu