WP Destek Hattı

Blog kategorileri

En son yorumlar

2022 Oyuncu Koltuğu Önerisi

2022 Oyuncu Koltuğu Önerisi

XPrime Oyuncu Koltuğu Önerisi

Her türlü yaşam alanında oturma elemanı olarak sandalye kullanan kişilerin bir an önce oyuncu koltuğuna geçmesi gerekir. Sandalye, uzun süreli kullanımda kişilerde iskelet sistemi problemleri ve duruş bozuk bozukluğuna sebep olur. Kısa vadede problemi hissetmezsiniz ancak uzun vadede kalıcı bölgesel ağrılarınız oluşur. Vücudunuzda sürekli gezen ağrılar bir süre sonra yaşam kalitenizi ve çalışma düzeninizi etkiler. O sebeple de oyuncu koltuğu önerisi alırken ortopedik özellikli olmasına dikkat edilmelidir. Sandalyelere alternatif olarak ortaya çıkan oyuncu koltuğunun ortaya çıkış gerekçesi ortopedik oturma elemanına var olan ihtiyaçtır. Masa başında saatlerce çalışan kişiler için oldukça işlevsel bir üründür. Hangi sektörde olursanız olun bir oyuncu koltuğunuz yoksa en kısa zamanda bir tane edinmeniz gerekir. Konforunu ve rahatlığını hissettikçe evinizdeki sandalyelerin birçoğunu oyuncu koltuğu ile değiştirmek isteyebilirsiniz.

Ofisel markası olarak bir oyuncu koltuğunda olması gereken tüm özellikleri uzun araştırmalar sonucu belirledik. En ufak detaylara kadar konfor ve rahatlık eksenli tasarımlar ortaya çıkardık. Kumaş dokusundan gövde yumuşaklığına kadar birçok alanda tasarımla konforu birleştirdik. Oyuncu koltuğu önerisi almak istiyorsanız Xprime ve Ofisel oyuncu koltuğu seçeneklerinden şaşmayın. Kaliteyi ve rahatlığı uygun fiyata alabileceğiniz oyuncu koltuğu serileri bulunur. Her serinin özelliği farklı olmak ile birlikte genel ekstrem özellikleri de vardır.

Oyuncu Koltuğu Tavsiyesi

Her alanda kullanılacak oyuncu koltuğunun özelliği farklıdır. Günde en az 8 saat ya da daha fazla çalışan biri için konfor önemlidir. O yüzden de konfor özellikleri en üst düzeyde olan oyuncu koltuğu tercih edilmelidir. Gaming koltuk, profesyonel oyuncu koltuğu ve ortopedik oyuncu koltuğu en iyi seçenek olacaktır. Xprime ve Ofisel oyuncu koltuğunun genel özelliği ortopedik oluşudur. Bu sebeple de oyuncu koltuğu önerisi olarak her biri çok iyidir. Ortopedik özellikleri bulunan dökme süngeri sayesinde çok uzun yıllar bile kullansanız çökme ve deforme olmaz. Hafızalı sünger yapısı sayesinde kalktığınızda ilk günkü haline gelir. Ağırlığı rahatça taşıyabilen oturma minderi, krom ayakları ve tekerlek sistemi dayanıklıdır. Yıllarca kullansanız bile deforme ve kırılmalar olmaz. Ayak tekerleklerinin 5 yıllık garanti süresi dayanıklılık konusunda ne kadar da iyi olduğunu gösterir. Gövde sistemi ve aksamı 2 yıl ürün garantisine sahiptir. Amortisörleri CLASS4 standardında olduğu için kolay kolay bozulmayacaktır. Özellikle sırtınızı dayadığınız ve oturduğunuz sünger kısmı ergonomiktir. Aldığınız fiyatın hakkını fazlası ile verecek oyuncu koltuğu önerisi için Xprime resmi sitesine bir göz atın. Ürünleri hem yakından görme fırsatınız olur hem de aklınızda var olan soru işaretlerin giderebilirsiniz. Konforu ve rahatlığı sağlamak için esneme hareketlerine duyarlıdır. 2 adet eklenip çıkarılabilen ortopedik yastık sayesinde uzun süre bile otursanız rahatsız olmazsınız. 7 kademeli yükseklik özelliği piyasada bulunan birçok oyuncu koltuğunda bulunmaz. Kademeli ayarlama özelliği bulunsa bile 3 kademeden fazlası yoktur. Xprime ve Ofisel oyuncu koltuğu önerisine gerek duymadan bu markanın ürününü alabilirsiniz. Multi tilt özelliği sayesinde hangi yükseklik kademesine getirirseniz oyuncu koltuğu o yükseklikte kalır. Kendi kendine aşağı doğru inip belinizi ve sırtınızı ağrıtmaz. Ayrıca sürekli yükseklik kademesi de ayarlamak zorunda kalmazsınız.

Her Mekana Uyan Oyuncu Koltuğu Önerisi

Oyuncu koltuğu önerisi için kullanılacak mekan da oldukça önemlidir. Ofis tipi yerler için daha çok profesyonel oyuncu koltuğu düşünebilirsiniz. Uzun süreli kullanımlarda hem deformelere sebep olmaz hem de rahatlık için ekstra özellikleri bulunur. Saatlerce bilgisayar başında çalışmak zorunda kalan ya da masa başından ayrılamayan kişiler için özel olarak üretilmiş Xprime ve Ofisel oyuncu koltuğu modelleri bulunur. Xprime Omega ve Xprime Hero profesyonel oyuncu koltuğu seçenekleri ofisiniz için ya da evdeki ofisiniz için uygun bir tercih olabilir. Bunun dışında ofisinizde misafirlerinizi ağırlarken şık bir ortam istiyorsanız deri oyuncu koltuğu modellerine de göz atabilirsiniz. Deri modeller hem ofisinizi lüks gösterir hem de müşterileriniz üzerinde olumlu bir etki bırakır. Diğer oyuncu koltuğu markalarında görülen dezavantajı Xprime ve Ofisel oyuncu koltuğunda görmezsiniz. Deri kumaşında çatlamalar ve deformeler olmaz. Tam tersi uzun yıllar kolayca kullanmanız mümkündür. Aşınmalar karşı dayanıklı olduğu için solma ve soyulma ile de karşılaşmazsınız.

Çalışanlarınızın ofiste olan verimini artırmak için oyuncu koltuğu önerisi olarak Xprime Hero, Xprime King Fabric, Xprime Winner oyuncu koltuğu modellerine bakmadan geçmeyin. Bu modeller saatler boyunca bilgisayar başından kalkmayan gamerlar için tasarlansa da ofis için de idealdir. Ancak ofislerde en öne çıkan ürün Ofisel Bulls yönetici koltuğudur. Kolçaklarında bulunan 3 kademeli yükseklik ayarı ile masa başında otururken dirsekleriniz ve kollarınız ağrımaz. Masa ile yüksekliği aynı hizaya getirip konforunuzu artırabilirsiniz. Ofisinizde lüksü, rahatlığı ve görselliği öne çıkaran bu oyuncu koltuğu modelleri ile çalışanlarınızın iş yaşamındaki verimini artırabilirsiniz. Çalışırken dinlenecekleri için hem kişisel başarıları hem de şirket başarıları artacaktır. Bu da hem size hem de çalışanlarınıza kazandıracak bir hamle olacaktır. Çoğu ofis mobilyasına göre daha uygun fiyatlı olan Xprime oyuncu koltuğu ve Ofisel oyuncu koltuğu ile kendinize ve işinize gereken önemi verin. Ufak gibi görünen ancak hayatınızda büyük değişikliklere yol açacak durumlar için yer açın. Büyük bütçeler ayırmadan yapabileceğiniz bu değişiklik ile kazancınızı da artırabilirsiniz.

2022 Oyuncu Koltuğu Önerisi

Oyun tutkunlarının vazgeçilmezleri arasında oyun turnuvaları bulunur. Bu turnuvalara her ne kadar idmanlı olsanız da oyuncu koltuğunuz rahatsız ise bu durumda mağlubiyet kaçınılmaz olabilir. Oyuna olan konsantrasyonunuzu düşürmeyecek Xprime ve Ofisel markalı oyuncu koltuğu seçeneklerini düşünebilirsiniz. Gamerlar için oyuncu koltuğu önerisi olarak Xprime Winner, Xprime Pubg oyuncu koltuğu, Xprime King oyuncu koltuğu modelleri ve renkleri tercihler arasında olabilir. Bu oyuncu koltuğu modelleri uzun süreli kullanıma dayanıklı olmakla birlikte gamerların ihtiyacı olan her türlü konforu da içinde barındırır.

Çocuklarınız için satın alabileceğiniz oyuncu koltuğu modelleri de bulunur. Saatler boyunca bilgisayar başından kalkmayan çocuklarınız için oyuncu koltuğu önerisi olarak Xprime One serisini deneyebilirsiniz. Daha minyon tipli kişiler ve çocuklar tarafından tercih edilen bu oyuncu koltuğu ile çocuklarınızın iskelet sağlığını koruyabilirsiniz. Özellikle sınavlara hazırlanan çocuklarınız gece gündüz ders çalışıyor ise ve çok yoruluyorlarsa oyuncu koltuğunun konforunu kesinlikle yaşatmalısınız. Ders çalışırken vücudu ağrımadığı için dinlenme molalarını hem daha verimli geçirir hem de çabuk yorulmaz. Xprime Plus oyuncu koltuğu da çocuklarınız için iyi bir tercih olabilir. Delikli kumaş yapısı sayesinde oyuncu koltuğunda uzun süre otursalar bile terleme yapmaz. Bu sayede yazın ders çalışırken de rahatsız olmazlar. Birden fazla sınavlara hazırlanan çocuğunuz varsa Xprime ve Ofisel oyuncu koltuğu modellerinden dilediğinizi seçebilirsiniz. Ortopedik özellik olarak aralarında fark bulunmayan bu oyuncu koltuğu modelleri ile gün sonunda kazanan çocuğunuz olacaktır.

Daha kapsamlı bilgi ve ürün incelemeleri için ofisel.com adresi ya da xprime.com resmi satış sitesini ziyaret edebilirsiniz. Oyuncu koltuğu yorumlarına bakarak varsa çekinceniz, giderebilirsiniz. Xprime ve Ofisel oyuncu koltuğu önerisi ile yeni rahat yaşamınıza adım atabilirsiniz.     

Yayınlanan 2022-01-14 Tarafından Mehmet Ayvaz 0 3282

Bir yorum bırakCevap bırak

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menu